Bink en Batman
Bink en Batman Foto: Ingezonden
Opvang gezocht

Bink en Batman

Algemeen

Son en Breugel - Roze Eindhoven heeft een superleuk koppeltje oudere kittens, die om onverklaarbare redenen al meer dan 3 maanden bij ons zijn! Ze kunnen heel goed samen, maar mogen eventueel ook apart worden geadopteerd.  

Batman en Bink zijn gevangen met een TNR (Trap Neuter Release) vangactie. Bink is de stoerste van de 2, hij komt met staart omhoog naar je toe, vraagt meteen om knuffels en purrt er op los. Hij klimt graag op je om je eens grondig te besnuffelen om vervolgens in je schoot te landen. Hij geeft kopjes en gaat lekker in je schoot liggen kneden. Liefdeshapjes is hij ook niet vies van. Batman daarentegen heeft iets meer tijd nodig, hij zal niet meteen naar je toe komen, maar laat zich wel aanhalen. Hij speelt liever dan dat hij wil knuffelen. Hengeltjes vindt hij helemaal geweldig! Onze vrijwilligers zien z’n potentie en als hij bij Bink mag blijven zal hij vast en zeker een hele lieve jonge meneer worden. 

Bink en Batman zijn oud genoeg om ieder apart geadopteerd te worden, maar mocht je liefde voor 2 hebben, zou het fijn zijn als ze samen mogen blijven. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op : https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-kitten-batman/ of https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-kitten-bink/..