Flyer Highschool Carnaval
Flyer Highschool Carnaval Foto: Ingezonden

Highschool Carnaval Krutjesgat

Algemeen

Son en Breugel - Vorig jaar heeft de middelbareschooljeugd geen carnaval kunnen vieren in ons eigen dorp. Vanaf dit jaar kan dat weer wel! Het samenwerkingsverband tussen cv De Krutjesrapers, cv De Dommelsoppers, het bestuur van de voormalige jeugdtent, een scala aan vrijwilligers en scouting Mgr. Bekkersgroep heeft geresulteerd in een uniek concept voor Krutjesgat en omstreken.

Op vrijdagavond 9 februari, zaterdagavond 10 februari en zondagavond 11 februari zal Carnaval Festival Krutjesgat voor de middelbareschooljeugd worden georganiseerd. Het vertrouwde scoutinggebouw zal worden omgetoverd tot een bruisende discotheek. Op het festivalterrein, inclusief een feestelijke tent, staat een silent disco op het programma, vergezeld door een ruim aanbod aan catering (o.a. een mocktailbar) en entertainment (o.a. karaoke). Het evenement is volledig alcoholvrij. 

Zit jij op de middelbare school? Dan mag je dit evenement absoluut niet missen! Neem al je vrienden mee naar Carnaval Festival en maak er een waanzinnige carnaval van! Neem naast het toegangsbewijs ook je schoolpas mee. 


Flyer Highschool Carnaval - Ingezonden

Kaartverkoop via www.dekrutjesrapers.nl en aan de deur, indien nog beschikbaar. De kosten zijn € 7,50 per avond van 20.00-00.30 uur, een passepartout voor alle avonden kost € 17,50. Locatie: Europalaan 5, Son (terrein en gebouw scouting Mgr. Bekkersgroep).

Val je niet in de doelgroep middelbareschooljeugd, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan dit evenement? Neem dan contact met ons op! Vrijwilligers zijn zeer welkom. Draag je Highschool Carnaval een warm hart toe? Sponsors zijn ook zeer welkom! Mail dan naar jeugdcarnavalsenb@hotmail.com of neem contact op met Anika Jansen via 06-46611524.