Vrouw Aktief muziekavond
Vrouw Aktief muziekavond Foto: Ingezonden

Drukbezochte gouwe-ouwemuziekavond bij Vrouw Aktief

Algemeen

Son en Breugel - Dinsdag 27 februari organiseerde Vrouw Aktief een gouwe-ouwemuziekavond in het Vestzaktheater van het Dommelhuis. Vol verwachting stroomden de leden de zaal binnen. 

Er heerste al meteen een gezellig sfeertje, met de nostalgische aankleding en de gouwe-ouwemuziek die al draaide. De heerlijke herinneringen kwamen al snel boven. Na de koffie en iets lekkers werd er gestart met een muziekquiz, met makkelijke muziekvragen over gouwe-ouwehits; heel gevarieerd van Johnny Hoes tot The Beatles. Deze vragen werden getoond op een groot scherm en al snel hoorde je ‘oh, dat is lang geleden’ en ‘wat hadden we vroeger toch mooie muziek’. Het waren 50 multiple choice-vragen.

Na de quiz kon er gedanst worden op deze heerlijke ouderwetse muziek, zoals je vroeger deed. Twisten, swingen, rock en rollen en meezingen natuurlijk met de originele artiest die dan telkens op het scherm verscheen. De uitslag van de muziekquiz: 1. Angela Toffolo; 2. Marita van de Wiel; 3. Lia Bruins. Er waren maar liefst 95 leden aanwezig deze avond. Het was weer een echte Vrouw Aktief-activiteit.

Vrouw Aktief muziekavond
Vrouw Aktief muziekavond