Taxatiemiddag in St. Petruskerk
Taxatiemiddag in St. Petruskerk Foto: Stijn van Lierop
regio

‘Net echt…!’

Ingezonden

Son en Breugel/Eindhoven - Dat hoor je mensen vaak zeggen bij het bewonderen van een of ander kunstobject in bijvoorbeeld een museum, op een rommelmarkt of in een kringloopwinkel. Het tv-programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ dat de meesten van ons heel goed kennen, speelt hier prachtig op in. 

We zien dan blije gezichten als een voorwerp volgens de expert inderdaad écht is, of teleurgestelde gezichten als het tegendeel het geval blijkt te zijn. De Vrienden van St.-Petrus gaan ook weer een taxatiemiddag organiseren, en ook die is ‘net echt…!’ Want, ze hebben zoals in voorgaande jaren enkele experts van het échte programma bereid gevonden om naar onze eigen taxatiemiddag te komen: Jan Beekhuizen, Willem de Winter, Joseph Estié en Martijn Akkerman; die staan voor u klaar om iets meer over uw meegebrachte voorwerpen te vertellen.

Deze taxatiemiddag is op zaterdag 20 april van 14.00 tot 17.00 uur in de St.-Petruskerk in Eindhoven. Vanaf 17 maart gaan de kaarten hiervoor in de verkoop. Voor nadere informatie én voor het kopen van kaarten kunt u terecht op website www.vriendensintpetrus.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten €10,- en op de dag zelf €12,-.

Met één kaart mag u maximaal 3 objecten laten taxeren. Komt u als begeleider mee of als geïnteresseerd bezoeker, zorgt u er dan voor ook in het bezit van een toegangskaart te zijn.