Afbeelding

Kunstmarkt Koningsdag er zijn nog kramen te huur

Algemeen

De Oranjevereniging Son en Breugel organiseert dit jaar wederom een kunstmarkt op Koningsdag. Deze markt biedt (beeldende) kunstenaars, verkopers van streekproducten, ambachtslieden, ontwerpers van kleding, sieraden, tassen en sjaals, non-profit bedrijfjes en particulieren de gelegenheid zich te presenteren, hun activiteiten te tonen en hun werk te verkopen. De deelnemers aan de kunstmarkt komen van heinde en verre, zelfs uit België.

Rondom de oude kerktoren in het hart van ons mooie dorp, nabij het bijzondere Vroonhovenpark, worden de kramen geplaatst. Bezoekers kunnen in een rustige omgeving langs het aangebodene slenteren en genieten van al het moois dat geboden wordt. Een zonnige dag in het groen zal ook dit jaar zeker weer veel geïnteresseerden trekken.

Er zijn voor dit jaar nog enkele kramen te huur. Wij zijn dus nog op zoek naar nieuwe deelnemers die kunst of kwalitatief mooie producten willen tonen en verkopen.

Kraamhuur is 20 euro per kraam. De kraam is voorzien van dak en achterwand. Vanaf 12.00 uur kan de kraam ingericht worden.

Mocht iemand een kraam willen huren dan kunnen ze contact opnemen met Terah Corver: 06-22736226.