Afbeelding

Barcontest café Het Raadhuis krijgt vervolg op vrijdag 1 april en 9 april.

Algemeen

Barcontest café Het Raadhuis krijgt vervolg op vrijdag 1 april en 9 april.

De bouwers van carnavalsvereniging "Krek Gek" hebben de lat voor de andere deelnemers aan de barcontest van café Het Raadhuis direct hoog gelegd. Bij deze barcontest is het de bedoeling dat deelnemende verenigingen zelf een thema-avond organiseren en uitvoeren. Dit betekent dat zij zelf voor de publiciteit zorgen, het thema kiezen en vervolgens de avond zelf uitvoeren van het tappen van het eerste tot het laatste biertje toe. Als tegenprestatie krijgen zij een gedeelte van de omzet waardoor de verenigingskas wordt versterkt.
De eerste avond met als titel "spektakel" was op zaterdag 19 maart en werd georganiseerd door C.V. Krek Gek". De veranda van het raadhuis werd aangekleed met een "speenvarken" diervriendelijk opgehangen aan een takel. Op het eind van de avond was er voor de liefhebbers broodjes met eieren en spek". Als klap op de vuurpijl had Krek Gek de zanger Bas Vermeer aangetrokken. De bezoekers reageerden enthousiast op zijn repertoire. Een drukke avond waar de vereniging een mooi bedrag aan over hield.
Vrijdag 1 april gaat de zaalvoetballers van het team Van Rijsel Hoveniers de figuurlijk strijd aan met Krek Gek. Zij hebben als thema gekozen "Café Het Raadhuis goes Megapark". Op deze avond waan je in een mooie Duitse bierhal net zoals die op Mallorca waar jaarlijks veel Duitse maar ook Nederlandse vakantiegangers hun vakantie doorbrengen. De mooie sfeer die het Megapark weet te creëren is in Nederland helaas niet overal te vinden. De biertorens, de emmers meet mixdrank en mooie danseressen zullen op deze avond ook niet ontbreken. Daarom presenteert zaalvoetbalteam van Rijssel hoveniers: het Raadhuis goes Megapark. We zijn benieuwd. :
Zaterdag 9 april is het de beurt aan C.V. de Bierbubbels. Zij hebben als thema "Op de camping". Het Raadhuis zal deze avond omgetoverd zijn in een echte camping discotheek,. Meer hierover in de komende editie van Mooi Son en Breugel.

Op de avonden zelf is iedereen welkom. Hoe meer bezoekers hoe groter de kans dat de organiserende vereniging een mooi bedragje overhoudt.