Rubriek Duurzaam Son en Breugel
Rubriek Duurzaam Son en Breugel Foto: MooiSonenBreugel

Duurzaamheidsborrel

Algemeen

Son en Breugel - Op 17 mei draait eerst om 19.30 uur de film Groenkijkers, om vervolgens samen lekker te borrelen en met elkaar in gesprek te gaan; een avond om elkaar te ontmoeten en te bomen over duurzaamheid en biodiversiteit in het Dommelhuis.

Wat houdt jou bezig?
Stel deze vraag op 17 mei en ontmoet mensen die ook interesse hebben in duurzamer leven, want samen staan we sterk. Geregeld merken wij hoe hoopvol en motiverend het is om mensen te ontmoeten bij wie duurzaamheid een rol speelt in hun dagelijkse leven. Van kleine dingen als afvalscheiding en energie besparen, tot grotere vragen als: wat voor wereld laat ik na aan mijn (klein)kinderen?

De avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. De duurzaamheidsborrel is een vrijwilligersinitiatief, mogelijk gemaakt zonder externe financiële middelen. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Graag even aanmelden via ecologischsonenbreugel@hotmail.com voor een plek in de filmzaal. Maar spontaan komen mag natuurlijk ook. Dit initiatief wordt gesteund door: Ecologisch Son en Breugel, IVN Son en Breugel, SonEnergie en Son en Breugel Verbindt.