rawazzi op vroonhoven
rawazzi op vroonhoven

Rawazzi ontmoet…

Algemeen

Op zaterdagavond 28 oktober a.s. is er weer de jaarlijkse muziek avond Rawazzi Ontmoet…

Deze avond wordt elk jaar georganiseerd door het Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel. Rawazzi, inmiddels wel bekend in Son en Breugel , zingt Nederlandstalige smart en levensliederen en repeteert op woensdagavond op de oneven weken in de Boerderij in Breugel. Het koor bestaat uit 60 leden , zowel mannen als vrouwen en iedereen die interesse heeft om lid te worden en mee te zingen is welkom, vooral mannen worden gevraagd zich aan te melden. Dat kan via info@rawazzi.nl.

Verder treedt op het koor In Between uit Asten-Heusden.
Dit koor is opgericht in 2002 en bestaat uit zo'n 70 leden in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar. Ze worden begeleid door een combo bestaande uit een gitarist , bassist , keybord en drums. Sinds een aantal jaren zingen ze ook met noten, wat heel erg wennen was . Ze zingen een grote variatie van zangstijlen en hebben vorig jaar tijdens de Alkmaar top 2000 de eerste prijs behaald. Op deze avond hebben ze een verrassend repertoire uitgekozen waarvan u zeker zult genieten van hun zang.

Verder treedt op het koor Efkes Schruwwe uit Waalre.
Ze zijn begonnen met een kleine groep mensen die graag Nederlandse liedjes zongen, gewoon voor de lol en zo is dit koor ontstaan. Het koor bestaat uit zo'n 35 leden, mannen en vrouwen. En worden begeleid door twee accordeonisten en twee gitaristen. Ze zingen Nederlandse liedjes van verschillende soorten muziek, zoals tango, liedjes in driekwartsmaat en wat ze verder leuk vinden. Ze zouden hun koor beter 'Puur Voor De Lol' kunnen noemen, zeggen ze zelf. Ongetwijfeld zult u door hun zingen verrast worden.

Giel van Erp
Als klap op de vuurpijl treedt tijdens de pauze op Giel van Erp, u kent hem vast nog wel van de zittingsavonden tijdens de Carnaval in de tent in Son en Breugel. Hij zal zeker zorgen voor een hillarisch optreden op die avond, wat hij in petto heeft dat zal wel weer een verrassing zijn. Rawazzi Ontmoet… is dus op 28 oktober en de aanvang is om 20.00 uur. Locatie is Feestcafe de Bongerd in Breugel, de toegang is gratis. Uw gastvrouw die avond is Marijke Smulders. Laat deze kans om van een gezellige avond te genieten niet aan u voorbij gaan!