The Jewellery Event Sieraad & Friends
The Jewellery Event Sieraad & Friends Foto: Ingezonden
Advertorial

Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends

Algemeen

Son en Breugel - Na meer dan 20 jaar in Amsterdam te hebben vertoefd, heeft de beurs Sieraad Artfair besloten het roer om te gooien en de stad achter zich te laten. Met een nieuwe opzet heeft de beurs ook een nieuwe naam gekregen, te weten Sieraad & Friends.

In voorgaande jaren is deze beurs uitgegroeid tot een internationaal fenomeen, met overweldigende belangstelling en deelnemersaantallen. Door de nieuwe opzet, kleiner en persoonlijker, denkt de organisatie dat die beter aansluit bij deze tijd en de uitdagingen van de toekomst. De beurs wordt gehouden in het prachtige historische stadje Buren in de Betuwe, met haar pittoreske straatjes, met een goede bereikbaarheid én voldoende gratis parkeergelegenheid.

Peggy Habraken en Kerstin Lodder van Edell Fine Jewelry zijn zeer enthousiast over deze nieuwe opzet, waarbij kwaliteit en originaliteit centraal staan, en natuurlijk het 1-op-1-contact met de makers; kernwaarden die ook bij deze goudsmeden hoog in het vaandel staan.

waarbij kwaliteit en originaliteit centraal staan, en natuurlijk het 1-op-1-contact met de maker

Sieraad & Friends wordt gehouden van 24 t/m 26 mei in de St.-Lambertuskerk, Markt 4 te Buren. Openingstijden zijn gedurende deze dagen van 11.00-18.00 uur. Edell zal vanwege aanwezigheid op deze beurs deze week in Son en Breugel gesloten zijn.

Verdere informatie kunt u vinden op www.edell.nl of www.sieraadartfair.com.

Edell Fine Jewelry
Nieuwstraat 1a, 5691 AA Son en Breugel, 0499-785091
www.edell.nl / info@edell.nl