Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel Foto: Ingezonden

Paasspeurtocht in centrum van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart kunnen jong en oud een leuke paasspeurtocht beleven in het centrum van Son en Breugel. Ga op zoek naar letters die verstopt zijn achter de ramen van verschillende ondernemers in de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadhuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en de Heistraat. Deze letters vormen samen een zin die met Pasen te maken heeft.

De posters met de letters hangen vanaf vrijdag 29 maart voor je klaar. Verzamel de letters, vorm de juiste zin en maak kans op fantastische prijzen: een heerlijke gourmetschotel, prachtige sieraden, fijne schoonheidsproducten en tal van cadeaubonnen. En dat is nog niet alles! De hoofdprijs van dit jaar is een minuut gratis winkelen bij Jumbo Son en Breugel!

De ondernemers in het centrum wensen je alvast veel plezier tijdens deze spannende speurtocht. En vergeet niet: als je nog nadenkt over een heerlijke paasbrunch, picknick of diner op eerste of tweede paasdag, reserveer dan bij een van de lokale horecaondernemers. Zo kun je optimaal genieten van Pasen terwijl zij het werk voor je doen!

Kijk volgende week in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 27 maart dan krijg je meer uitleg over deze paasspeurtocht vol mooie prijzen.