Hoe heeft Son en Breugel gedoneerd?
Hoe heeft Son en Breugel gedoneerd? Foto: Ingezonden

Hoe heeft Son en Breugel gedoneerd?

Algemeen

Son en Breugel - Collectanten en wijkhoofden gaan de collectebussen inleveren. De grote bussen bij de supermarkten en het Dommelhuis worden geleegd en verwijderd, de banners en lantaarnpaalborden verdwijnen weer uit het straatbeeld. Het woord is nu aan de tellers. Nog even geduld en dan weet Son en Breugel hoe het heeft gedoneerd aan de Goede Doelen Week. 

Gastredacteur: Ton Verstraaten

Hooggespannen verwachtingen
De eerste Goede Doelen Week in 2023 leverde een fantastisch bedrag op: € 65.457,-. Wie had dit vooraf kunnen of durven voorspellen! Natuurlijk was iedereen die bij de organisatie en uitvoering van deze nieuwe opzet van collecteren was betrokken positief gestemd, maar deze opbrengst overtrof alle verwachtingen.
Met het resultaat van 2023 in het achterhoofd werd in september van dat jaar vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor 2024.

Maar ‘Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!’ is een vaak gehoorde kreet. Geldt dat ook voor de tweede editie van de Goede Doelen Week? Zijn de verwachtingen misschien te hoog gespannen? Nog even geduld en dan zullen we het weten, want op de verschijningsdatum van deze DeMooiSonenBreugelKrant is men nog druk met het tellen van de gedoneerde bedragen.

Bekendmaking
Natuurlijk is iedereen die de 18 goede doelen waarvoor dit jaar werd gecollecteerd een warm hart toedraagt benieuwd naar het eindbedrag. Eind deze of begin volgende week zal dat bekend worden gemaakt via de verschillende media: DeMooiSonenBreugelKrant, de website van de Goede Doelen Week Son en Breugel, Facebook en Instagram. En heeft u om welke reden dan ook nog niet gedoneerd, via de website www.goededoelenweeksenb.nl kan dat nog steeds digitaal! Dat maakt het eindresultaat alleen nog maar mooier!

Bedankt!
Hoewel het eindbedrag van de Goede Doelen Week 2024 nog niet bekend is, is een woord van dank hier al wel op zijn plaats: Dank je wel inwoners van Son en Breugel voor uw donatie, dank je wel collectanten en wijkhoofden, dank je wel sponsors en dank je wel iedereen die betrokken is bij de organisatie van de Goede Doelen Week. De Stichting Goede Doelen Week kijkt al weer uit naar 2025!