Afbeelding

Vrijwilligersdag van de Zonnebloem zeer geslaagd

Verenigingen

Son en Breugel - De jaarlijkse vrijwilligersdag van de Zonnebloem afd. Son en Breugel voor haar vrijwilligers is een goede traditie.

Dit jaar waren we te gast bij "De Achterom" van De Smickel in Breugel waar iedereen ontvangen werd met een kopje koffie en een slagroomsoesje. Deze dag biedt de vrijwilligers een mooie gelegenheid om fijn met elkaar even bij te praten en voor het bestuur de gelegenheid om een of meer vrijwilligers in het zonnetje te zetten als daar reden voor is. Dit jaar waren er 3 jubilarissen die iets te vieren hadden, echter waren er 2 op vakantie, dus werd op deze dag alleen Riet Miedema - Werleman gehuldigd omdat zij 10 jaar vrijwilligster is bij De Zonnebloem afd. Son en Breugel. Na een mooi woordje van dank van de voorzitter Kees van den Akker ontving Riet een zilveren speldje en een oorkonde van de Zonnebloem en een prachtige bos bloemen! 
Hierna werd er ook afscheid genomen van twee vrijwilligsters; Ria van Lierop en Fridi van Tits. Ook deze dames werden bedankt voor hun inzet voor de Zonnebloem en ook zij kregen een mooie bos bloemen overhandigd. 


Mystery guest
De lunch werd verzorgd door De Smickel en het zag er werkelijk goed verzorgd uit. Men had keuze uit visschotel of vleesschotel en daarbij lekker knapperig stokbrood met kruidenboter.
Eigenlijk onnodig te zeggen dat er goed van werd gegeten door iedereen…
Op het ontvangen programma stond ook dat er een "mystery guest" zou komen, en daar was iedereen wel benieuwd naar. Dit bleek de goochelaar-mentalist Jos Schings uit ons eigen Son en Breugel te zijn! Deze was echt goed en wist iedereen keer op keer te verbazen en vaak op het verkeerde been te zetten tot groot plezier van de rest. Dit optreden van Jos Schings was een mooie afsluiter van een geslaagde vrijwilligersdag! 


Vrijwilliger worden
Dank aan de twee organisatoren: Kees van den Akker en Henri Lodewijks, het was TOP!
Heb je na dit te lezen ook interesse om vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem afd. Son en Breugel? Mail dan na h_lodewijks@hotmail.com 
 

Afbeelding