Leny van Achten (Vrienden van Berkenstaete) krijgt van Betty de extra €100,- uitgereikt.
Leny van Achten (Vrienden van Berkenstaete) krijgt van Betty de extra €100,- uitgereikt.

Rabobank Clubkas Campagne goed voor clubs in Son en Breugel

Verenigingen

Rabobank Het Groene Woud Zuid organiseerde de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen in de regio die zij een warm hart toedraagt. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelde maar liefst € 75.000,- beschikbaar!

Op vrijdag avond 4 november vond de langverwachte uitreiking van de Cheques van de Rabobank HGWZ Clubkas Campagne plaats. Veel clubs en verenigingen ontvingen een mooie bijdrage voor hun clubkas/project.Daarbij kregen de vrienden van Berkenstaete ook nog een extra geldbedrag van €100,- voor de wijze waarop zij campagne hadden gevoerd.
In totaal werden er 16505 stemmen uitgebracht door de leden Rabobank HGWZ. 122 clubs deden er mee; elke stem leverde uiteindelijk 4,55 Euro op. De Voedselbank Best-Oirschot-Son eindigde overall als eerste met 753 stemmen. 
Binnen Son en Breugel "streden" er 27 clubs mee; in totaal werden daarop 3288 stemmen uitgebracht. De Vrienden van Berkenstaete eindigden met 421 stemmen bovenaan ( goed voor 1915 Euro), onmiddellijk gevolgd door IJsfeesten S&B en De Zonnebloem Afd. S&B. Uiteindelijk was iedereen winnaar en kreeg een medaille omgehangen.
Het aantal stemmen varieerde van 8 tot 753 per club. Niemand ging dus met lege handen naar huis.

Lees meer over deze geweldige actie van Rabobank Het Groene Woud Zuid in onze uitgave van woensdag 9 november

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding