Afbeelding

Officiële opening van Villa De Kleine Heide op 29 september

Zakelijk

Op 30 juni mochten de eerste bewoners een kijkje gaan nemen in de Villa
Met een groep van tweeëntwintig mensen hebben we de ruimtes op de begane grond kunnen bekijken. Een eerste indruk van de appartementen, de hal, woonkamer, bibliotheek, eetkamer, private dining, de keuken en de tuin met droogloop. Met de afwerking van de bouw nog in volle gang was het een bijzonder moment om samen even in de Villa te kunnen zijn. Tijdens een gezamenlijke lunch in Hotel la Sonnerie was er uitgebreid de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en alle vragen te stellen. We kunnen op basis van de enthousiaste reacties vaststellen dat het een bijzondere en informatieve dag is geweest. De volgende keer dat we elkaar in de Villa treffen zal het gebouw klaar zijn en zullen we met een grotere groep zijn.

Jeu-de-Boulesbaan
Houdt u van jeu de boules? Dan treft u het. Er wordt in de tuin een echte baan aangelegd. Een gezelschapsspel voor alle leeftijden en heerlijk in de buitenlucht. Voor hen die het spel nooit gespeeld hebben zal het een hele nieuwe ervaring zijn, maar….. niets moet, alles mag.

De officiële opening van Villa De Kleine Heide
De officiële opening van Villa De Kleine Heide is gepland op 29 september aanstaande. Hoe het programma eruit zal zien en wie de openingshandeling gaat verrichten bewaren we nog even als verassing.

Beschikbaarheid appartementen
Er zijn nog appartementen beschikbaar. Mocht u in uw omgeving mensen treffen die graag informatie willen over Villa De Kleine Heide, dan kan er altijd contact worden opgenomen met Loes Peters, manager zorg, of via het contactformulier op onze website www.zorggroepdelaren.nl.

In Villa De Kleine Heide kun je met zorg en aandacht echt iets betekenen
Men kan in een Zorgvilla nog zorg verlenen zoals zorg bedoeld is. Het aantal sollicitanten voor de beschikbare werkplekken is overweldigend. Bent u Verzorgende IG of Verpleegkundige met een grote affiniteit voor de ouderenzorg, dan kunt u nog solliciteren. Kijk voor de volledige tekst op http://www.zorggroepdelaren.nl/vacatures.html