Els Donkers en Gertrud van der Lee
Els Donkers en Gertrud van der Lee Foto: Giti Entezami

Bestuurswisseling bij Vrouw Aktief tijdens algemene jaarvergadering

Algemeen

Son en Breugel - Dinsdag 23 januari vond de algemene jaarvergadering plaats van Vrouw Aktief. Er waren meer dan 60 leden aanwezig. Na de koffie met gebak werd het jaaroverzicht van 2023 op een ludieke wijze gepresenteerd door Gertrud en Els, respectievelijk voorzitter en penningmeester.

Als je dat hoort dan besef je weer dat de vereniging Vrouw Aktief ontzettend veel leuke dingen voor haar leden georganiseerd heeft het afgelopen jaar. De penningmeester deed uitleg over het financiële verslag, met de mededeling dat er het laatste jaar maar liefst 40 nieuwe leden bij zijn gekomen. Gertrud van der Lee trad deze avond af als voorzitter; zij gaat verhuizen buiten Son en dan is het voor haar moeilijk om voorzitter te blijven van Vrouw Aktief.

Els Mol, Maud den Hengst en Corry van Asseldonk werden gekozen als nieuwe bestuursleden. Corry van Asseldonk werd voorgesteld als de nieuwe voorzitter van Vrouw Aktief. De leden gingen hiermee akkoord en is ze vanaf heden de nieuwe voorzitter. Gertrud werd bedankt voor haar jarenlange inzet en tevens erelid gemaakt van Vrouw Actief. Heel veel leden bedankten daarna Gertrud persoonlijk, wat ze erg waardeerde. 

Na de vergadering was het een gezellige boel. Pieter Verstegen verzorgde verder de avond met zijn karaoke. Iedereen kreeg de kans om een liedje te zingen en natuurlijk werd er volop gedanst, en Gertrud werd nog toegezongen door alle leden. Het was een mooie afsluiting van weer een gezellige avond van Vrouw Aktief.

Vrouw Aktief
Vrouw Aktief