Vrouw Aktief in het Dommelhuis
Vrouw Aktief in het Dommelhuis Foto: Ingezonden

Koude nieuwjaarswandeling van Vrouw Aktief

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen dinsdag 9 januari vonden de jaarlijkse en inmiddels traditionele nieuwjaarswandeling en nieuwjaarsreceptie plaats van Vrouw Aktief

Ondanks de kou verzamelde zich een groep van 25 dames bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat. Onder leiding van Annemarie Swinkels werd er stevig doorgewandeld. Na een half uur lopen verraste bestuurslid Lenie de dames met een borreltje lekkere schnaps, dat heel dankbaar en warm werd ontvangen. 

Na de wandeling werden de dames ontvangen in het Dommelhuis. Een gastvrouw wachtte de leden op met een glaasje bubbels. Rekening houdend met ‘Dry January’ was er een keuze, met of zonder alcohol. Maar liefst 50 leden waren aanwezig om met elkaar een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Daarna werd er nog rondgegaan met zelfgemaakte soep, en die ging er ook wel in. Onder het genot van een drankje werd er nog gezellig gekletst en wellicht plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. Dit was weer een heel gezellig begin van de jaarlijkse activiteiten van Vrouw Aktief.

Vrouw Aktief in het Dommelhuis