Ondernemer van het jaar, nomineer nu!
Ondernemer van het jaar, nomineer nu! Foto: Ingezonden

Vier de Ondernemersavond 2024 mee op zaterdag 6 april

Algemeen

Son en Breugel - Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de Lionsclub Son en Breugel weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze traditiegetrouw de titels van de Ondernemers en de Starter van het Jaar 2023 uit.

Om ook dit jaar tot deze titels te komen, nodigen de Lions iedereen van harte uit om zijn of haar gewenste Ondernemer of Starter van het Jaar te nomineren. Dat kan heel eenvoudig via de website https://ondernemervhjaar.nl/nomineer-hier 

Tot 5 januari 2024 kan iedereen een of meerdere ondernemers voordragen voor een van de titels. U hoeft zelf geen inwoner of ondernemer te zijn uit Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming die u voordraagt kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het jaarthema van toepassing is. Het maakt niet uit of de onderneming een business-to-business- of een business-to-consumer-onderneming is, en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

Voor de toekenning van de titels kiezen we elk jaar een thema. Voor de Ondernemersavond 2024 is dat thema: ‘Recht door zee’.

Ondernemen is klanten bedienen. Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn)visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste op een open en eerlijke manier kan inspelen op de behoeften van klanten. Dit bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant mee te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken, onder meer door als ondernemer recht door zee te denken en te handelen, doen wat je zegt en zeggen wat je doet, duidelijke afspraken maken en nakomen, en producten, diensten en service van hoge kwaliteit leveren. Zo bouw je aan vertrouwen, lever je kwaliteit en bouw je een langdurige klantrelatie op. Voor de Ondernemer van het jaar 2024 zijn we dus op zoek naar de ondernemer die onderneemt vanuit het motto ‘Recht door zee’.

Uw nominatie
Is zo iemand uw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant, of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in.

Geef daarbij vooral aan waarom de ondernemer volgens u past bij ‘ondernemen met de juiste toon’ en de titel ook daadwerkelijk verdient. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 6 april 2024 tijdens de Ondernemersavond.

De vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: ‘Ondernemer van het Jaar Son en Breugel’, ‘Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt’ en ‘Starter van het Jaar Son en Breugel’.

Ook een ondernemer nomineren voor de titel van Ondernemer of Starter van het Jaar 2023? Ga dan voor 5 januari naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op het tabblad ‘Nomineer Hier’.