Gelukswandeling in Son en Breugel
Gelukswandeling in Son en Breugel Foto: Ingezonden

De Stap naar Gezonder gelukswandeling

Algemeen

Son en Breugel - Naar aanleiding van de Stap naar Gezonder Beurs afgelopen december worden er twee gelukswandelingen georganiseerd door LEVgroep en Femnomenaal. Na de positieve reacties op de beurs en de vraag naar praktische vervolgstappen, bieden we nu de gelegenheid om letterlijk stappen te zetten richting een gezonder en gelukkiger leven.

Deze wandeling wordt begeleid door Femke; zij is gecertificeerd NOBCO loopbaancoach en werkgeluksdeskundige, en weet alles over de wetenschap van geluk. Op vrijdag 23 februari en maandag 18 maart kun je aansluiten voor deze wandeling. De wandeling start om 10.00 uur bij het Dommelhuis en duurt tot ongeveer 12.00 uur, waarna je samen kunt genieten van een kop soep en een kopje koffie/thee.  

De route beslaat ongeveer 5 kilometer en komt langs inspirerende plekken in Son. Onderweg krijg je tips en achtergrondinformatie om direct mee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld over de vraag: wat maakt jou gelukkig in je werk en in je leven?  

Wil je graag meewandelen?
Je kunt je aanmelden via michelle.driessen@levgroep.nl of bel 0499-475361. Let op: plek voor maximaal 15 personen. Deelname is gratis.