Toneelgroep Oase
Toneelgroep Oase Foto: Lianne van Asperdt

Presentatie toneelgroep Oase

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen woensdag 17 januari hebben de kinderen van toneelgroep Oase een presentatie gehouden in een bomvolle Oase. Tijdens de presentatie lieten ze zien waar ze de afgelopen weken mee bezig zijn geweest. 

Het thema was sprookjes, maar niet in de vorm zoals we ze kennen, het was totaal anders: er was een vloggende Rapunzel, een duivelachtige Ariël, boosaardige biggetjes en Ratatouille behoorde ineens tot de sprookjeswereld. Het was een bom van fantasie, en de kinderen van de jongste groep hebben alles zelf bedacht, van de tekst tot aan de kleding en accessoires. 

De oudste groep (High School) zorgde voor het aan elkaar plakken van alle sprookjes door middel van grappige sketches. Uiteindelijk werd het een drie kwartier durende presentatie. Zoë Schenk, de theaterdocent, was na afloop enorm trots op beide groepen. Samen met de kinderen gaan ze vanaf nu werken aan de twee voorstellingen die in juni worden gespeeld. Dit gaat zeker goed komen, gezien al het talent dat er bij toneelgroep Oase rondloopt.