Liset ten Tije (LC De Leijgraaf), Evelien van Hapert en Sandra van de Weerdt (LC Son en Breugel)
Liset ten Tije (LC De Leijgraaf), Evelien van Hapert en Sandra van de Weerdt (LC Son en Breugel) Foto: Ingezonden

Ladies movie night voor het goede doel

Algemeen

Son en Breugel/Veghel - De dames van Ladies Circle Son en Breugel en De Leijgraaf hebben de handen ineengeslagen om samen een ladies movie night te organiseren bij de Industry Bioscoop in Veghel. Op zondagavond 28 januari wordt de nieuwe film ‘She came to me’ speciaal voor het goede doel, de Vereniging voor Huntington en het Campagneteam Huntington, gedraaid. En omdat de Industry Bioscoop de zaal volledig sponsort, hebben ze de kans om een groot bedrag op te halen voor dit goede, maar redelijk onbekende doel.

Kaartjes kosten € 29,50 p.p. De deuren gaan open om 19.00 uur en de film begint om 20.25 uur. Gedurende de avond is alles verzorgd; alle dames worden ontvangen met een bubbeltje, krijgen tijdens de film een hapje en drankje en gaan naar huis met een leuke goodiebag. Ook is er voorafgaand aan de film de mogelijkheid om even lekker te shoppen bij verschillende stands met bijvoorbeeld wijn, sieraden en kleding.

De ziekte van Huntington is een erfelijke hersenaandoening, waarbij de klachten steeds erger worden. Je lichaam maakt bewegingen terwijl je dat niet wilt, praten en slikken kan moeilijker worden, en uiteindelijk overlijden mensen aan de gevolgen van deze ziekte. De Ladies Circles in Nederland zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek en naamsbekendheid voor deze slopende ziekte.

Heb jij ook zin in een gezellige bioscoopavond met vriendinnen, waarbij je ook nog het goede doel steunt? Er zijn nog kaarten beschikbaar! Bestel je kaarten via de website https://lc41.ladiescircle.nl/actie/