Wereldkeukens diner
Wereldkeukens diner Foto: Gorulko Andrii

Winter Event Son en Breugel: Wereldkeukens Diner

Algemeen

Son en Breugel - Op maandag 18 december wordt er vanuit het Winter Event Son en Breugel, in samenwerking met de LEVgroep, een culinaire avond georganiseerd voor en door Sonnenaren uit alle windstreken. Geniet van een driegangendiner samengesteld door dorpsgenoten afkomstig uit verschillende culturen.

Het doel van het diner is - naast een lekkere maaltijd - het samenbrengen van mensen uit verschillende culturen en lagen van de samenleving. Een uitgelezen kans om eens uit je eigen bubbel te stappen! Om de drempel zo laag mogelijk te houden, willen we het diner graag op basis van een vrijwillige bijdrage aanbieden. Je kunt dus zelf kiezen of, en hoeveel, je wilt betalen. Een eventueel overschot wordt aan een nader te bepalen goed doel geschonken.

De aanvangstijd is 19.00 uur, en aanmelden kan via buijsz@live.nl. Daarbij geldt: VOL=VOL. Zou je graag willen helpen met voorbereiden en/of op de avond zelf? Heb je een ander creatief idee of zou je graag als sponsor een bijdrage willen leveren? Dan horen we dat natuurlijk graag!