Afbeelding

Sonse Motorbeurs 2016: voor iedereen die iets met motors heeft

Algemeen

De oergezellige Sonse Motorbeurs vindt dit jaar weer plaats en wel op a.s. zondag 3 april. Het is een trekpleister voor motorrijders uit heel Nederland! Met leuke festiviteiten wordt een feestelijke aftrap gegeven aan het motorseizoen van 2016.
Groenevelt Motoren Ekkersrijt 1012 in Son en Breugel is ook dit jaar weer gastheer van deze geweldige motorbeurs.

Met de motor op vakantie
Het thema van de motorbeurs is dit jaar "met de motor op vakantie" Op de beurs zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn, zoals o.a. Richa kleding, Bridgestone banden, HK suspension, Rijschool Wegwijs, Elacin oordoppen- en Ellermeyer zadels op maat met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Speciaal voor de motorliefhebber die met zijn motor op vakantie gaat zijn aanwezig: Vinken caravans, Stema aanhangwagens, Horizon motorreizen en 'n nieuw motorpension in Duitsland.

Showroom
Tijdens de beurs kan een bezoek aan de sfeervol ingerichte showroom van Groenevelt Motoren met een ruim assortiment nieuwe en gebruikte motoren, de nieuwste collectie kleding, helmen, navigatie- en communicatiesystemen niet ontbreken. Zelfs aan de motorrijder met een maatje meer is gedacht. Ook hebben zij een kleine retro hoek ingericht voor de motorrijder met nostalgie.

Motorrijbewijs
Wel motorliefhebber maar nog geen motorrijbewijs? Neem dan contact op met rijschool Wegwijs, een rijschool met een jarenlange ervaring op het gebeid van het halen van je motorrijbewijs. Doe meteen een gratis try-out.

De Sonse Motorbeurs 2016 is een beurs waar de motorliefhebber zich breed kan laten informeren. Ook kan er eventueel deel worden genomen aan twee motortoertochten met een open deelname voor iedereen. De eerste tourrit vertrekt om 10:00 uur en de tweede om 13:00 uur.

Tot ziens!