Afbeelding

Wie wordt Prins Carnaval 2018

Algemeen

Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes,
Carnavalsseizoen 2018 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins bekend gemaakt.

Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u vast een beetje op weg te helpen krijgt u natuurlijk weer 4 aanwijzingen.
De aanwijzingen komen in deze krant, maar zoals gebruikelijk ook in de vorm van de inmiddels beroemde JappieTV internetfilmpjes. Het aandachtig bestuderen van deze filmpjes levert u zeker weer extra aanwijzingsmateriaal op!

Het 11-11-bal is op zaterdag 11 november 2017 in de nieuwe zaal van de Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse bekendmaking zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl of op de Facebook pagina van de Krutjesrapers.

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2018" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door:

a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij CV de Krutjesrapers p/a Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.(Cafetaria Leon Spierings). Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2018". Per persoon kan maximaal 1 persoon worden ingezonden. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 11 november 2017 om 11:11 uur stipt.

b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2018" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mail adres: contact@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 11 november 2017 om 11:11uur stipt.

Aanwijzing 1 luidt als volgt: "We haolen ze uit 't zand"