Prins Wim (links) krijgt het eerste exemplaar van Flip Spooren
Prins Wim (links) krijgt het eerste exemplaar van Flip Spooren Foto: Wil Feijen

Eerste exemplaar 't Krutje voor Prins Wim.

Algemeen

Son en Breugel - Donderdagavond 11 januari heeft Prins Wim de eerste uitgave van 't Krutje in ontvangst mogen nemen.

't Krutje is het carnavalsmagazine van Son en Breugel. Ook dit jaar een uitgave vol van bijzondere verhalen, belangrijke carnavalsfeiten en natuurlijk de carnavals agenda. Een echt bewaarexemplaar dus.
Een aantal leden van het redactieteam en de vormgevers van het carnavalsmagazine waren hierbij aanwezig, maar ook de voorzitter en adjudant van CV De Krutjesrapers ontbraken niet.

Voor de Prins was het een bijzonder moment, maar ook voor Anne Douma lid van het redactieteam, hij neemt afscheid als redactielid. Anne Douma is al meer dan 25 jaar betrokken bij de vervaardiging van de carnavalskrant, hij heeft de carnavalskrant zien groeien van krant naar glossy magazine. Helemaal afscheid nemen doet hij natuurlijk niet, hij zal zeker achter de schermen nog mee helpen.

Nu de eerste uitgave is gezien door Prins Wim kan de uitgave zaterdag aanstaande 13 januari huis aan huis worden verspreidt. Hierbij zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd, dit geld zal worden gebruikt voor het carnaval in Son en Breugel.