(vlnr) Prins Wim Marianne van de Hurk, Annie van de Loo, Hans en Arianne van de Loo en Addy van den Hurk
(vlnr) Prins Wim Marianne van de Hurk, Annie van de Loo, Hans en Arianne van de Loo en Addy van den Hurk Foto: Wil Feijen

La Sonnerie hofleverancier van cv de Krutjesrapers

Algemeen

Son en Breugel - Carnavalsvereniging de Krutjesrapers kent een aantal belangrijke onderscheidingen zoals een voor ereleden, de Zilveren Krut, de Sonsebok maar ook de benoeming tot hofleverancier.

Door: Adrie Neervoort

Op de laatste zittingsavond van dit jaar werd hotel La Sonnerie uit Son en Breugel benoemd tot hofleverancier van de Krutjesrappers.
Dit hebben zij te danken aan alle ondersteuning die zij geven aan het carnaval in Son en Breugel. Zo was er dit jaar alweer voor de elfde keer het diner carnavalesk in La Sonnerie, Ook zorgen zij ieder jaar weer voor soep voor de wagenbouwers van de optocht in Son en Breugel. De tonpraters werken er aan hun acts en doen er de try-outs. Tijdens carnaval is het al jaren de locatie waar de Prins van Krutjesgat overnacht. Maar ook andere carnavalsclubs uit Son en Breugel worden hartelijk ontvangen in La Sonnerie.

Kortom alle reden voor de commissie om na café restaurant de Zwaan en Foolen Light & Audio, die als eerste de prijs in 2012 mochten ontvangen, nu La Sonnerie te benoemen tot hofleverancier.
Hotel La Sonnerie bestaat dit jaar 25 jaar en is opgericht door Wim en Annie van de Loo. Nu zijn Hans en Arianne van de Loo en Addy en Marianne van den Hurk de trotse eigenaren van La Sonnerie.

Annie van de Loo nam dan ook samen met hen de prijs die bij het predicaat hofleverancier hoort in ontvangst.
DeMooiSonenBreugelKrant feliciteert La Sonnerie met deze mooie prijs.

(vlnr) Prins Wim Marianne van de Hurk, Annie van de Loo, Hans en Arianne van de Loo en Addy van den Hurk