Afbeelding

Win gratis kaarten voor Bike MOTION Benelux

Algemeen

Son en Breugel / Utrecht - Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. De bezoeker vindt hier de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen. Dit jaar staat de beurs, die van 2 tot en met 4 maart wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, in het teken van Zwitserland.

Bike MOTION vindt nu in hetzelfde weekend plaats als Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience. Het resultaat: maar liefst negen grote hallen van het Jaarbeurscomplex staan volledig in het teken van fietsen, wandelen en outdoor. Met een toegangskaart voor Bike MOTION Benelux, kunnen bezoekers gratis de andere twee events bezoeken

Win twee gratis kaarten voor Bike MOTION Benelux
DeMooiSonenBreugelKrant geeft 5 maal 2 toegangskaarten weg. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Stuur dan een mailtje voor vrijdag 23 februari naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl onder vermelding van Bike MOTION Onder de inzendingen verloten wij 3 maal 2 toegangskaarten. (per inzending dus kans op twee kaarten)