Afbeelding
Foto: Varsha Mahajan Photographs(c)

Laatste sessie Lazy Sonnie Afternoon voor zomerstop

Algemeen

Son en Breugel - De laatste activiteiten voor het zomerreces komen er aan! Op 3 juni sluiten twee vrouwen, Ember Swift (met gitarist) en Eva Wiselius de reguliere edities van het seizoen 2017/2018 af. Om vervolgens 1 juli aanstaande groots te eindigen, met het jaarlijkse Lazy Sonnie Afternoon Festival.

Ember Swift en Gabriël Beaudoin
"Een perfecte versmelting tussen Oosterse en Westerse tradities met invloeden van jazz, folk, swing, R & B, funk, pop en blues." De Canadese Ember Swift is een internationaal tourende muzikant en songwriter, ze is ook oprichter van het onafhankelijke label Few'll Ignite Sound. Oorspronkelijk afkomstig uit Toronto, heeft ze sinds een aantal jaar Beijing als thuisbasis. Daar dompelde ze zich onder in de Chinese cultuur, leerde de taal en ontwikkelde een oevre waarbij ze oost en west verbindt in een muzikale harmonie.

Ze heeft twaalf albums en één dvd-project uitgebracht sinds 1996. Haar muziek beslaat verschillende stijlen, variërend van pop tot jazz, funk tot klezmer, R & B tot rock. Wat dit allemaal bijeen houdt, is de onmiskenbare soepele jazz-zang en sociopolitieke humor van Ember.

Ember Swift wordt vergezeld door Gabriël Beaudoin. Gabriël is een Frans-Canadees muzikant uit Quebec met een graad in Jazz Studies en een MA in Music Performance van de University van Toronto.

Eva Wiselius
Wie 12 mei aanwezig was op de Lazy Sonnie Song Night, heeft al kennis gemaakt met Eva Wiselius. Maar je kunt haar ook kennen als een van de Sonse Andrew Sisters, of als dirigente van popkoor Voyss. Eva schrijft muziek in uiteenlopende stijlen, maar haar natuurlijke stijl is pop met blues-, jazz- en country-invloeden. Ze begeleidt zichzelf op piano en neemt muzikanten met zich mee waardoor de songs nog beter tot hun recht komen.

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf ongeveer 15.00 uur open. De toegang is gratis, maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk! De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.

Wij zien jullie graag op zondag 3 juni 2018 in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel!

Afbeelding
Afbeelding