Frank Dekkers
Frank Dekkers Foto: Galerie Bonnard

Open dagen bij Galerie Bonnard

Algemeen

Son en Breugel / Nuenen - De Open dagen staan in het teken van een kennismaking. Want ook al zit Galerie Bonnard alweer ruim een half jaar 'Tegenover OLIJFin Nuenen midden op d'n Berg' we horen nog vaak ' ik ben eigenijk nog nooit binnen geweest' of ' ik vind kunst eigenlijk heel leuk maar ik vind een galerie binnenlopen nooit makkelijk', enzovoort. 

Dat is jammer, want, we zijn er echt voor het publiek! Iedere maand organiseren we een nieuwe expositie, hoe meer deze bekeken wordt, hoe fijner wij het vinden. Onze kunstenaars komen uit heel Nederland, je kunt gerust zeggen, de top van de Nederlandse figuratieve kunstenaars vind je bij Galerie Bonnard. Wat figuratief is; dat kun je bij ons zien. Heel uiteenlopend en divers! Daarnaast hebben we werk van kunstenaars uit Spanje, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Binnenkort voegen we daar Italië, Rusland, de Verenigde Staten aan toe. Het NRC, De Volkskrant en natuurlijk ook het Eindhovens Dagblad schreef al enthousiast over de kunstenaars bij Bonnard, daar zijn we erg blij mee. Maar.. het fijnst vinden we het als er veel mensen komen kijken. Immers kunst is er om gezien te worden. We hebben schilderijen, grafiek, tekeningen, beelden van brons, steen, hout en afvalplastic, keramiek, glaswerk. 

'Verhalen in kleur'
Met nieuw werk van Siemen Dijkstra, Gineke Zikken, Wendelien Schönfeld, Frank Dekkers, Simeon Nijenhuis, Elysia Verhoeven, Frank Dekkers.
De kleuren vertellen uiteenlopende verhalen over warmte, reizen, landschap en huiselijkheid. 

Kunstenaars in de galerie, Anne-Rixt Kuik uit Groningen
Afgelopen zondag demonstreerde Ronald Soeliman zijn werkwijze in de galerie. Het stond vol met belangstellenden. Erg leuk! Komende zondag zal Anne-Rixt Kuik in de galerie zijn. Haar werk is een combinatie van een klassieke traditie met materialen uit de 21e eeuw. Uiteraard hebben we dan ook van haar nieuw werk in de galerie.
De galerie is geopend van donderdag t/m vrijdag van 11.00-18.00 en bovendien vrijdagavond tot 20.00
De open dagen op 23 en 24 juni zijn tijdens de normale openingstijden van 11-18 uur

Loop gerust binnen!
 

Afbeelding
Simeon Nijenhuis
Frank Dekkers
Frank Dekkers