Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 49063c
Foto: Wil Feijen

Snow Radio 2018: sportkleding voor stichting MeeDoen

Son en Breugel - Van 25 tot en met 31 december zamelt Snow Radio wederom geld in voor een lokaal goed doel, door middel van live radio. Het bestuur van stichting Snow Radio is verheugd om aan te kondigen dat Snow Radio 2018 geld ophaalt om sportkleding te kopen voor stichting MeeDoen. Dat maakten beide partijen vandaag bekend in een live video op Facebook.

Niet lang na de eerste editie van Snow Radio op het Kerkplein werd gezocht naar een goed doel voor de volgende editie. Toine Buytels en Rutger van der Heijden, organisatoren van het evenement, kwamen al snel uit bij stichting MeeDoen. De stichting zorgt ervoor dat jongeren met een rugzakje toch kunnen sporten en bewegen.

"Stichting MeeDoen is een prachtig initiatief in Son en Breugel," zegt Toine Buytels. "Zij werken samen met sportverenigingen in Son en Breugel om teams en lessen op te zetten voor jongeren die het niet zo makkelijk vinden om zomaar aan te sluiten. Bijvoorbeeld met kleine groepjes, deskundige trainers, ervaren ouders als begeleiding en indeling van de groepen op leeftijd. Eigen sportkleding kan bijdragen aan hun zelfvertrouwen."

"Er zijn ruim 120 jongeren bij ons aangemeld en er zijn nu 75 jongeren aan het sporten," zegt Maaike van Kempen van stichting MeeDoen. "Dat is hartstikke fijn. We werken samen met onder andere SBC en HTC. We hebben een dansgroep, de scouting doet mee, maar ook boksen en tennis. We werken samen met de verenigingen waar de jongeren gewoon lid zijn, dan hoor je er ook echt bij."

Vanuit de kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel vraagt Snow Radio ieder jaar aandacht voor een lokaal goed doel. Met een live radio uitzending vanuit hun eigen mobiele studio zamelen zij geld in met de belangeloze steun van lokale DJ's, Radio S&B, artiesten uit eigen dorp en sponsoren.

Meer informatie over Snow Radio kan je vinden op de website www.snowradio.nl, waar de uitzendingen van 25 tot en met 31 december live te luisteren zijn.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>