Logo mooisonenbreugel.nl
Roefeldag 2017 Donjon   | Fotonummer: 5232a0
Roefeldag 2017 Donjon (Foto: Roefeldag)

De roefeldag komt er weer aan, doet u mee?

Son en Breugel - Voor de vijfde keer organiseert de LEVgroep weer een Roefeldag, uw medewerking is welkom.

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we ook komend schooljaar weer een Roefeldag in samenwerking met de basisscholen Son en Breugel. We hopen natuurlijk dat u (uw bedrijf of organisatie) dit jaar wederom bereid zult zijn om gedurende een of meerdere uren uw deuren voor de jeugd van groep 8 te openen.

Tijdens deze dag nemen de kinderen een kijkje achter de schermen bij lokale bedrijven en instellingen. Zij mogen meekijken en meewerken, om zo een indruk te krijgen van wat het betekent om werkzaam te zijn binnen een bedrijf of instelling. Leuk voor de kinderen, maar ook leuk voor u (uw bedrijf of instelling)! Het biedt de kans om uw organisatie te presenteren en informatie over te dragen, betrokkenheid te tonen aan het dorp, maar ook naar (potentiële) klanten. Het kan een verrassing zijn om uw eigen bedrijf eens door kinderogen te zien.

Natuurlijk vindt het bezoek onder begeleiding van een volwassene plaats.

De Roefeldag vindt plaats op: dinsdag 30 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur. Wij hebben de medewerking van veel enthousiaste bedrijven en instellingen nodig. Wilt u leerlingen een onvergetelijke en leerzame dag bezorgen? Neem dan contact op met Michelle via: Michelle.driessen@levgroep.nl of 06-14465937.

Roefelen is een prima gelegenheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>