Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f00344
Foto:

Sporthal De Landing tijdelijk buiten gebruik vanwege losse plafondplaten

Son en Breugel - Gisteren is geconstateerd dat een plafondplaat in de grote zaal van Sporthal de Landing aan de Rooijseweg los zit. Dat is een serieus veiligheidsrisico voor gebruikers van de hal, omdat de kans bestaat dat deze plaat naar beneden kan vallen. 

Uit oogpunt van preventie hebben de beheerder van de sporthal en de gemeente in nauw overleg met elkaar besloten om de grote zaal niet te gebruiken totdat deze gevaarlijke situatie is opgelost. 

Het is een hoog gebouw, dus moet er een hoogwerker aan te pas komen om de situatie van dichtbij te bekijken en alle platen te controleren en stevig te bevestigen.  

Een en ander betekent, dat de hal waarschijnlijk enkele dagen niet gebruikt kan worden voor sportactiviteiten. Onduidelijk is hoeveel tijd herstelwerkzaamheden gaan duren. Het is de bedoeling om de hal zo spoedig mogelijk weer vrij te geven voor de sportverenigingen. 

Voorlopig gaan we ervan uit dat De Landing tot en met aanstaande weekend niet gebruikt kan worden. 

Beheerder Jacqueline Kuipers informeert de verenigingen die op vrijdag, zaterdag en zondag gebruik zouden maken van Sporthal de Landing. In overleg met de betreffende verenigingen is een tijdelijke oplossing gevonden met uitwijk naar de Bongerd in Breugel.

Vandaag worden ook de scholen door Kuipers geïnformeerd, omdat de kans bestaat dat De Landing ook maandag t/m woensdag nog niet te gebruiken is door de basisscholen. 
 
Zodra de hal weer 100% veilig is, wordt deze pas vrijgegeven voor gebruikers. Dat moment zal door de beheerder aan de verenigingen kenbaar worden gemaakt. Mevrouw Kuipers is voor vragen bereikbaar op 06-52435660.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>