Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8500b9
Foto: Wil Feijen

't Sons Bakhuys heeft nieuwe moderne buitenkant

Son en Breugel - Meer dan twee jaar geleden, op maandag 29 augustus 2016, werden Roel van Gemert en Emmeline Lokkart de nieuwe eigenaren van 't Sons Bakhuys. Sindsdien hebben zij al veel veranderingen doorgevoerd aan 't Sons Bakhuys aan de Nieuwstraat in Son. Zo kunnen de bezoekers plaatsnemen bij mooi weer op het heerlijke terras voor de winkel, of bij wat slechter weer binnen in de lunchroom.


Ook het aanbod is steeds meer uitgebreid en veranderd maar altijd met de ambachtelijke kwaliteit als basis.

Na de aanschaf van een supermoderne oven en wat kleine veranderingen in de winkel, was nu de buitenkant van de winkel aan de beurt. Zo werd een allang niet meer gebruikte tweede ingang aan de voorzijde vervangen door een groot raam en kreeg de buitenzijde ook een nieuwe moderne kleur. Wat niet veranderd, is de ambachtelijke wijze waarop de producten bij het Sons Bakhuys worden vervaardigd. Zoals de enige echte Nougatine ijstaart, naar het originele recept van Con en John Schoonderwoerd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>