Toon Gerbrands
Toon Gerbrands Foto: PICS UNITED/Bob VAN DEN CRUIJSEM

Toon Gerbrands gastspreker tijdens het OVSB XL Event

Algemeen

Son en Breugel - Één keer per jaar houdt de OVSB een gratis XL Event voor alle ondernemers in Son en Breugel. Tijdens het OVSB XL event van 19 november aanstaande is Toon Gerbrands de gastspreker.
Dat ondernemen topsport is dat weten veel ondernemers, maar wat heb je nu echt allemaal nodig om te kunnen scoren? 

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, zal de aanwezige op de avond unieke inzichten geven over het leiden van een topsportomgeving waar gepresteerd moet worden. 

Unieke inzichten
Toon Gerbrands is één van de populairste sprekers van Nederland. De algemeen directeur van PSV speecht doorgaans voor directies en managers van bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties. De lezing 'De maakbaarheid van succes' gaat over presteren, samenwerken en het creëren van een prestatieklimaat. PSV-topman Toon Gerbrands  geeft unieke inzichten over het leiden van een topsportomgeving waar gepresteerd móet worden. De algemeen directeur van PSV neemt u mee naar de bestuurskamer, de trainerskamer en de kleedkamer. Wat zijn de principes om succes te bereiken?
Hoe komt een prestatieklimaat tot stand? Welke rol spelen de coach en de manager? 

Zet de datum vast in uw agenda, de toegang is gratis! Inschrijven is nu mogelijk via de  website. Van de OVSB www.ovsb.nl