Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 758166
Foto: Wil Feijen

Aankomst Sinterklaas en zijn Pieten aanstaande zondag

Son en Breugel - Zondag is het weer zo ver, dan komt Sinterklaas weer aan in Son en Breugel. Dit keer heeft de Sint weer eens flink uitgepakt met nog meer Pieten. De boten zullen rond 14.00 uur aanmeren. Rond 14.30 uur zal de stoet koers gaan zetten naar het gemeentehuis onder muzikale begeleiding van Harmonie Pro Honore et Virtute.

Via de deels Nieuwe route zal Sinterklaas rond 15.00 uur aankomen op het gemeentehuis. Daar zal Sinterklaas welkom geheten worden door onze burgermeester. Alle kinderen krijgen hier ook ruimschoots tijd om met Sinterklaas op de foto te gaan, hem een handje te geven of een tekening aan hem te geven. Ook zijn daar alle pieten aanwezig om de handen te schudden.

Wij hopen dat de meeste bezoekers op de fiets of lopend komen. Parkeer auto's zo min mogelijk op de route om alles veilig te laten verlopen en eventuele beschadiging aan voertuigen te voorkomen.

Steun
De Stichting Sint-Nicolaascomité kan een geldelijke steun niet missen. Veel kan er gebeuren door de vrijwillige bereidheid van vrijwilligers achter de schermen, maar er zijn een groot aantal niet geringe kosten, waaraan niet te ontkomen valt.
Denkt u hierbij maar eens aan de kleding, verzekering, gebruik van de boten en de ruim 500 kilo strooigoed.
Deze kosten worden jaarlijks door een aantal lieve aardige mensen opgebracht, die het comité een warm hart toe dragen.
Wij vragen u daarom vriendelijk een vrijwillige bijdrage over te maken op rekening NL78RABO0148298168 t.n.v. het Sint-Nicolaascomité.
Voor uw onmisbare steun willen wij u alvast hartelijk bedanken!
Wij wensen u allemaal veel gezelligheid tijdens de intocht van Sint-Nicolaas.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>