TTV Son en Breugel is heel blij met de locatie
TTV Son en Breugel is heel blij met de locatie Foto: TTV Son en Breugel

TTV Son en Breugel is verhuisd

Algemeen

Son en Breugel - De Tafeltennisvereniging Son en Breugel is per 12 november 2018 verhuisd van Zonhove naar de Tennishal van HTC Son Tennis aan de Rooijseweg 7, 5691 PA Son. We spelen hier elke maandagavond van 19:45h tot ca 23:30h op baan 1.

TTV Son en Breugel is heel blij met deze locatie. De vloer is goed en het licht voldoet aan de eisen voor tafeltennis. Bovendien biedt de ruimte meer plaats voor speeltafels en dus ook voor nieuwe leden. En niet onbelangrijk, tijdens en na de wedstrijden kunnen we gebruikmaken van de bar van HTC Son Tennis.
TTV Son en Breugel, die dit jaar 40 jaar bestaat, is een actieve gezellige vereniging (ca 25 leden) met zowel dames als heren in alle leeftijden. De club speelt dit najaar met 1 team in de 4e klas NTTB en staat na 7 wedstrijden met 37 punten op de 3e plaats. In 2019 verwachten we weer met 2 teams in de NTTB te gaan spelen. Jeugdleden heeft de vereniging niet maar iedereen boven 16 jaar is welkom.

We hopen dat deze locatie ons nieuwe leden brengt en verwachten een prettige en langdurige samenwerking met HTC Son Tennis.
Nadere inlichtingen Ria Elshof, Email: ria.leon.elshof@gmail.com , Facebook en onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl

Afbeelding