De Malletgroep PHEV
De Malletgroep PHEV Foto: Freddie Louwers

Kerstspecial met de Malletgroep Pro Honore et Virtute

Algemeen

Son en Breugel - Kerstspecial met de Malletgroep van Pro Honore et Virtute in Son en Breugel
De Malletgroep van Pro Honore et Virtute, onder leiding van Patrick van de Heuvel, verzorgt samen met diverse muzikanten en zangeressen dit jaar op zaterdag 15 december een sfeervol kerstprogramma.

Door: Duco van de Weijer

Patrick van de Heuvel is trots dat hij de veelzijdigheid van de Malletgroep kan laten horen. In de mooie kerk van Breugel speelt de Malletgroep kerstliedjes in een bijzondere uitvoering. De klanken van de mallets, die op de plankjes van de marimba en xylofoon tikken, worden gecombineerd met percussie-instrumenten zoals de sleigh bells en de triangel om de typische kerstsfeer neer te zetten.

Daarbij zijn er muzikale gasten met wie de Malletgroep nog meer prachtige nummers gaat spelen. De Malletgroep vormt dan de begeleiding bij de solisten van deze avond. De solisten zijn trombonist Martijn Kraakman, trompettist Arron van de Weijer en de zangeressen Dini Lange en Annemiek Hol.

Ook heel bijzonder wordt het optreden van de Malletgroep in samenwerking met het Sonse saxofoonkwartet Quad. Dit kwartet speelt muziek in verschillende stijlen, van licht klassiek tot modern en bestaat uit de muzikanten: Wil van der Zanden, Arold Schers, Dorry van Hout en Robert van den Eertwegh.

De Malletgroep nodigt u van harte uit voor dit unieke concert op een prachtige locatie. Het concert start om 19.00 uur op zaterdagavond 15 december in de Sint Genovevakerk in Breugel. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.