Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0e6cab
Foto: Wil Feijen

Ongeval met letsel door straatjuweel

Son en Breugel - Afgelopen zondag is aan het Eind in Son en Breugel een fietser gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Volgens een ooggetuige fietste het slachtoffer een 74-jarige man zondagmiddag omstreeks 16:30 uur met zijn fiets tegen de verhoging van een wegversmalling, een zogenaamd straatjuweel. Daardoor kwam het slachtoffer hard ten val en liep een hoofdwond op.
Het slachtoffer is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. 

Eerder was er op dezelfde plaats ook een ongeval waarbij ook het straatjuweel de oorzaak was, daarbij verloor een scooterrijder een deel van zijn pink.Ondanks dat de gemeente de aangebrachte wegversmallingen in de vorm van straatjuwelen op diverse wegen in Son en Breugel als succesvol omschrijft, blijven de meningen hierover verdeeld.

Uit een onderzoek dat de gemeente heeft laten uitvoeren blijkt dat na het plaatsen van de straatjuwelen de gemiddelde snelheid in straten waar deze staan is afgenomen.
Op de stukken waar de straatjuwelen staan is de snelheid tot wel 12% teruggedrongen.

Wilt u reageren op dit bericht, mail dan u reactie naar: redactie@demooisonenbreugelkrant.nl
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>