Afbeelding

DeMooiSonenBreugelKrant vanaf nu ook wekelijks in Nederwetten

Algemeen

Son en Breugel- DeMooiSonenBreugelKrant verschijnt sinds september 2015 in Son en Breugel en valt bij 7068 inwoners van Son en Breugel iedere woensdag op de deurmat, keurig bezorgd door onze eigen bezorgers. Op dezelfde woensdag kan de uitgave ook meegenomen worden bij de Emte, Jumbo en Boekhandel Traverse in Son en Breugel. De uitgave wordt ook bij verschillende horeca gelegenheden in Son en Breugel en bij het gemeentehuis en de bibliotheek neergelegd.

Behalve in Son en Breugel lezen ook veel mensen buiten de gemeente Son en Breugel graag DeMooiSonenBreugelKrant. Daarom is de uitgave ook wekelijks in Eindhoven Noord op verschillende plaatsen verkrijgbaar.
Nadat wij eind oktober ons verspreidingsgebied al hadden uitgebreid naar de Mosbulten (officieel gemeente St Oedenrode), gaan wij nu ook uitkomen in Nederwetten.

Vanaf nu wordt dus wekelijks huis aan huis DeMooiSonenBreugelKrant verspreidt in Nederwetten.
De MooiSonenBreugelKrant nodigt u uit om alle nieuwsberichten en bedrijvigheid te publiceren, ook vanuit Nederwetten! U kunt het nieuws in de krant maar ook altijd online volgen op de website van deze krant www.mooisonenbreugel.nl

Wilt u Nieuwsberichten plaatsen mail dan naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl of wilt u meer weten over de advertentie mogelijkheden, mail dan naar verkoop@demooisonenbreugelkrant.nl

Het team van DeMooiSonenBreugelKrant wenst ook de inwoners van Nederwetten veel leesplezier.