Snow radio ook dit jaar weer in de kiosk in het centrum van Son en Breugel. (foto vorig jaar)
Snow radio ook dit jaar weer in de kiosk in het centrum van Son en Breugel. (foto vorig jaar) Foto: Wil Feijen

Snow Radio de feestdagen zender van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Vandaag op 1ste kerstdag is de tweede editie van Snow Radio, gestart. De kiosk op het Kerkplein is omgetoverd tot een heuse radiostudio waar een keur aan artiesten en dj's de revue zullen passeren. Dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur zullen de programma's worden uitgezonden. Maar liefst 23 live acts en 14 dj's zullen ervoor zorgen dat het een gezellige boel gaat worden. De uitzendingen van Snow Radio zullen pas op oudejaarsdag stoppen

Het moto voor dit jaar is "Samensmelten voor het goede doel" Zo is er dit jaar een samenwerkingsverband met het IJsfeest. Naast enkele praktische zaken, organiseert Snow Radio samen met het IJsfeest een optreden van Old Grey and Restless op het IJsfeest.  Dit optreden zal live te horen zijn op de radio! 
Ook radio S&B zal zijn steentje bijdragen aan Snow Radio. Zo zullen diverse dj's een programma verzorgen en zal een groot gedeelte van Snow Radio te horen zijn via de etherfrequentie van radio S&B, en dat is 107.5 FM.

Met de actie wil Snow Radio geld ophalen voor een lokaal goed doel. 
Stichting Meedoen S&B is dit jaar het goede doel waar Snow Radio geld voor op wil gaan halen 
Stichting MeeDoen S&B organiseert maandelijks leuke vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren met een beperking in S&B. Dit zijn o.a. kookworkshops, knutselactiviteiten, muziekworkshops, leuke uitstapjes etc. 
Samen met sportverenigingen werkt Stichting Meedoen aan een breed sportaanbod op maat. Inmiddels zijn er ruim 70 kinderen en jongeren aan het sporten bij lokale verenigingen en sportclubs.
 
MeeDoen S&B is voor kinderen en jongeren van 6 t/m ± 30 jaar. Het aanbod in activiteiten en sporten is verdeeld op leeftijd en niveaus. Meer dan 100 jongeren zijn al aangemeld bij onze stichting. De stichting bestaat dit jaar 5 jaar.

Met de opbrengst van Snow Radio alle jongeren een sport beoefenen via Stichting MeeDoen sportkleding schenken. En daar vraagt Snow Radio uw hulp voor.

Doneer tijdens Snow Radio 
Steun stichting MeeDoen dan kan door geld te doneren op de site, of door het aanvragen van een plaatje tijdens de programma's. Tijdens Snow Radio staat er bij de kiosk een mooie brievenbus waar geld gedoneerd kan worden.
Ook is het mogelijk om voor een gering bedrag een optredende artiest te sponsoren en is het mogelijk om steunkaarten aan te schaffen waar leuke prijzen mee gewonnen kunnen worden. 

Doe een Wens voor de LionsClub Wensboom
Ook kun je een wens doen voor de LionsClub Son en Breugel Wensboom. De wensboom staat in de bibliotheek van Son en Breugel. Maar de wensen kun je schriftelijk indienen bij de Kiosk tijdens de uitzendingen van Snow Radio.

Voor meer informatie en de programmering bezoek de website www.snowradio.nl of kijk op Facebookpagina. E mail: toine@snowradio.nl