The Very Girls
The Very Girls Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon gaat prima van start in 2019

Algemeen

Son en Breugel - Een"Double Bill" op een bomvol podium. Het Belgische harmonieuze duo Billy and Bloomfish neemt ons mee op hun krachtige muzikale trip nadat The Very Girls met hun hemelse samenzang de Kapelzaal hebben gevuld. Een prima aftrap van het Lazy Sonnie Afternoon programma voor 2019.

Billy and Bloomfish
Het Belgische duo Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt speelde ooit met de Blue(s) Angels en About Queens Of The Blues. Ze traden op als voorprogramma bij Bill Wyman's Rhythm Kings. En dat is toch geen kleine naam om in de c.v. te vermelden. Ze wilden akoestische americana vullen met roots, blues en een vleugje country, waarbij het plezier van musiceren in alle gevallen hoorbaar is.
Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip.

The Very Girls
Al vele jaren leggen The Very Girls zich toe op het vertolken van hun favoriete muziekstijlen; folk, roots en americana. Rondom de harde kern, bestaande uit Ankie Keultjes, Aggie de Kruijf en Yvonne Janssen , heeft zich een fijne groep muzikanten gevormd, Frank Strokap, bas, Mark de Groot, banjo, mandoline en lapsteel en Fabian Louis akoestische en elektrische gitaar.

Aanvang / toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf +/-15.00 uur open.
Er wordt geen entree geheven maar na het optreden vragen wij om een bijdrage in de hoed.
Jullie gifts zijn noodzakelijk om deze unieke optredens voor de toekomst veilig te stellen.
De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.

Billy and Bloomfisch