Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1a4147
Foto: Wil Feijen
carnaval

Drukbezochte receptie jeugdprins en jeugdprinses

Son en Breugel - Op uitnodiging van carnavalsvereniging de Dommelsoppers waren zondagmiddag 3 februari vele belangstellenden naar gebouw Oase gekomen. Prins Calvin en zijn prinses Rachelle, adjudant Jaimy en hun gevolg werden een succesvol carnavalsjaar 2019 toegewenst.

Niet alleen door hun handen te schudden, maar ook in de vorm van vele presentjes. Natuurlijk waren de dansen van de solo, het duo en alle garde- en showgroepen te bewonderen. Tussendoor was er volop gelegenheid tot felicitaties, terwijl de dj voor een gezellige noot zorgde.


Vele onderscheidingen werden er deze middag uitgereikt. Prins Jarno kwam het traditionele cadeau brengen, met aan zijn zijde adjudant Arjen, raad van elf en bestuur van de Krutjesrapers en de Bloaskaken. Deze middag was het al te merken: '4 dagen op rij, zijn wij er elke seconde bij'. Op naar een knallend carnaval.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>