Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 100421
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel
Algemeen / Son & Breugel

Radio S&B ontvangt oppositie in 'Politiek bijpraten'

Son en Breugel - De coalitiepartijen waren op 19 november vorig jaar te gast in de studio. Presentatrice Lucy van de Wier sprak met Remco Heeren (Dorpsvisie) en Camille Limpens (CDA). Joris van Dam (PvdA/GL) was helaas wegens ziekte verhinderd.

Besproken werden natuurlijk de verkiezingsuitslag, de lange weg naar de vorming van deze nieuwe coalitie en de plannen voor de komende periode. De uitzending is terug te luisteren via www.radiosenb.nl, onder 'Specials/Lokale politiek belicht'.

Maandag 18 februari zijn de oppositiepartijen te gast. Bijna 12 maanden na de verkiezingen kunnen Monique van Zwieten, Elly Brocken en Kees Vortman hun ervaringen over de afgelopen maanden kenbaar maken en hun visie op de toekomst geven. Ook deze uitzending wordt gepresenteerd door Lucy van de Wier.

De uitzending begint om 20.00 uur en is live te volgen via onze radiofrequentie 107.5 FM of via www.radiosenb.nl. Op de homepage klikt u op de 'Luister Live' knop. Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard!

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>