Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 38cb3a
Foto: Ingezonden
Jeugd

Na 1 week al 950 inschrijvingen Sjors Sportief & Sjors Creatief

Son en Breugel - Het sport- en cultuurstimuleringsproject 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' in de gemeente Son en Breugel heeft een vliegende start gemaakt. Sjors blijkt enorm populair onder de basisschooljeugd, want vanaf het startschot op woensdag 27 februari om 15.00 uur was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl.

Succes
Binnen een uur waren er al 350 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete activiteit en na een dag inschrijven stond de teller al op 750 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Wat een succes.

Populair
Heel veel sporten waren erg in trek, vooral zwemmen, dansen, paardrijden en tennis kregen veel aanmeldingen. Aan de creatieve kant waren schilderen, kookworkshop en muziek maken erg in trek. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Cursussen die dus al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan 'proeven' aan de activiteit van hun eerste keus.

Laagdrempelig en toegankelijk
Via Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sportieve activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Son en Breugel heeft samen met de verenigingen haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle 'Sjors Sportief/Creatief boekje', waarin meer dan 132 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente hebben een exemplaar ontvangen. Het boekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te downloaden. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>