Afbeelding
Foto: Ingezonden

Benefietavond Duchenne Spierdystrofie groot succes

Algemeen

Son en Breugel - In de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie werd op donderdag 28 maart een benefietavond gehouden voor het onderzoek naar een genezing van Duchenne Spierdystrofie en het verbeteren van de levenskwaliteit van alle patiënten en Bram van Beeck in het bijzonder. Bram is de 17e jarige zoon van een vaste bezoeker van Lazy Sonnie Afternoon, een extra reden voor het bestuur om zich belangloos in te zetten op deze benefietavond.

Het MTB-team 'Wheelers4Bram' fietst speciaal voor Bram in zeven dagen door vijf landen. Duchenne Heroes is een meerdaagse mountainbiketocht die je niet alleen in je benen voelt, maar ook in je hart. Daarmee wordt aan honderden kinderen die lijden aan de slopende spierziekte Duchenne hoop gegeven op een medicijn.

Door Kloosterhotel La Sonnerie werden walking diner hapjes geserveerd terwijl de avond belangeloos muzikaal opgeluisterd werd door de band Caponata. Gedurende de avond vond er nog een loterij plaats. De volledige opbrengst, maar liefst € 4.670,00, komt ten goede aan het onderzoek naar Duchenne.