Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: be7b72
Foto: Ingezonden

Jaarlijkse Verwenmiddag Zonnebloem

Son en Breugel - De jaarlijkse 'Verwenmiddag' is door de Zonnebloemgasten wederom goed bezocht. Dit jaar werd deze Verwenmiddag wederom mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van de professionele dorpsgenoten en uiteraard veel vrijwilligers van de eigen Zonnebloem, afdeling Son en Breugel.

Schoonheidsspecialiste Jeanne van Rooij, geassisteerd door Hannie de Weerdt hebben de dames heerlijk verwend met gezichtsmassage en de nodige crème behandelingen. De kapsters Nicole Raedts, Petra Leermakers en Maria de Kroon zetten de haren in de krullers en föhnden dit prachtig in model zodat iedereen er geweldig uitzag.

Leonore Bravenbroer heeft samen met Thea van de Ven de vele nagels gevijld en gelakt zodat de handen allemaal weer mooi waren. Ook kregen de voeten, voor ieder die dat wilde, een aangename massage uitgevoerd door Anne van Boxtel.

Dit alles vond plaats bij Toni en Ellen in de gezellige ruimte van De Bongerd onder het genot van een kopje koffie of thee. De gastvrouwen Annie van de Oever, Lida van Boheemen hebben samen met Andréa Meijer, die het geheel opende, van lekkere zelfgemaakte zoete en hartige hapjes voorzien. Wat later op de middag nog een lekker glaasje fris, geholpen door een aantal gastvrouwen die de gasten hun hapjes en drankjes brachten.

Al met al werd het weer een geslaagde Verwenmiddag voor de Zonnebloemgasten. Het is zeker weer een onderwerp voor volgend jaar.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>