Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 25b3a2
Foto: Ingezonden

HTC Son Tennis

Son en Breugel - Dit voorjaar organiseert HTC Son tennis aan de Rooijseweg weer hun jaarlijkse Bavaria Open tennisweekend. Aan dit toernooi kunnen alle leden van de KNLTB-tennisbond deelnemen. Inschrijven kun je via: www.toernooi.nl of www. Htcsontennis.nl. Je kunt je inschrijven tot 27 mei.

Tweede tennisweekend met wisselend succes
Het was goed koud tijdens het tweede competitieweekend. De supporters hadden verschillende lagen kleding nodig om niet te klappertanden tijdens de wedstrijden. Het zaterdag eerste gemengd team had veel vertrouwen na de 5-0 winst vorige week tegen Doornakkers.

Deze week kwamen de dames en heren uit Venray op bezoek. Pauline van Tilburg en Joery Sweere begonnen beide met een winstpartij in de enkel, zij wonnen hun wedstrijden beide in twee sets. Joery sloot de wedstrijd echter in mineur af, tijdens het één na laatste punt viel hij achterover waarna hij zijn pols brak. Toch wist deze klasbak het volgende punt te pakken en de wedstrijd alsnog te winnen. Stefan Jorna viel daarom in bij de herendubbel om samen met Ruben Kivits makkelijk te winnen in twee snelle sets. Ook Carolien Boers en Kim van Stiphout pakten hun wedstrijd in een leuke wedstrijd. Ruben en Kim wisten de laatste wedstrijd ook weer binnen te halen waardoor er voor de tweede keer met 5-0 werd gewonnen en ze na twee speelrondes bovenaan staan.

Op zondag speelde het eerste team uit bij Huissen, niet te verwarren met Huizen. Pauline van Tilburg en Stefan Jorna begonnen met een enkelpartij, Pauline verloor helaas en Stefan pakte het eerste punt van de dag in een lange enkelpartij. Ondertussen was ook de tweede auto, via Huizen, in Huissen aangekomen en konden ook de andere enkelpartijen de baan op. Iris Schepens speelde een goede wedstrijd, maar moest toch haar meerdere erkennen. Jorg van der Burgt moest ondertussen tegen een servicekanon. Hij pakte tegen deze sterke tegenstander helaas geen game. Bij de herendubbel kwam Roelf Leenders voor de eerste keer in actie, nadat hij een week eerder werd binnengehaald voor het team. Roelf en Stefan speelden een hele mooie wedstrijd die helaas in de tweede set in de tiebreak werd verloren. Anne en Iris verloren helaas ook de wedstrijd waardoor ze na de dubbels met 5-1 achter stonden. Hanneke van Diepen mocht bij de gemengde dubbels voor de eerste keer haar opwachting maken. Samen met Jorg speelden ze veel games tot deuce, maar werd er toch verloren. Hetzelfde gebeurde bij Pauline en Roelf. Zo werd het 1-7 uit bij Huissen.

Op Tweede Paasdag speelt dit team thuis tegen de Merletten, het team wat momenteel bovenaan staat.

Heren 1: 5-1
Mix 14: 4-2
Mix 17: 3-3
Mix 17+: 3-2

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>