Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Praat mee en geef je mening over verkeersveiligheid Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Hebben de 13 zebrapaden in de Nieuwstraat de veiligheid verhoogd? Heb jij een mening over de 'straatjuweeltjes'? Vind jij dat de verkeersveiligheid in Son en Breugel door de zebrapaden en straatjuweeltjes veiliger is geworden? Of wat vind jij een gevaarlijk verkeerspunt in Son en Breugel? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van stellingen die in de nieuwste raadpleging van TIPMooiSonenBreugel worden gesteld.

De raadpleging wordt donderdag 9 mei naar de respondenten verstuurd. Wil jij meepraten/meedenken en ben je nog geen respondent, meld je dan voor donderdag 8 mei voor 14.00 uur gratis en anoniem aan (vanaf 16 jaar) op www.tipmooisonenbreugel.nl en ontvang de vragenlijst met de vragen over de verkeersveilligheid.

TIPMooiSonenBreugel, onderdeel van DeMooiSonenBreugelKrant, is een raadpleging, waar op zoek wordt gegaan naar de mening van de inwoners van Son en Breugel. De vragenlijst bestaat uit een aantal vragen die betrekking hebben op de verkeersveiligheid in Son en Breugel en wordt via de email verstuurd. Het invullen kost slechts een paar minuten en is volledig anoniem. MooiSonenBreugel bedankt je alvast voor het invullen van de vragenlijst. De resultaten van dit onderzoek lees je terug in één van de volgende uitgaves.

 

Afbeelding