Logo mooisonenbreugel.nl
Rick Geven in zijn vernieuwde restaurant   | Fotonummer: 7b0e36
Rick Geven in zijn vernieuwde restaurant (Foto: Wil Feijen)

Een bekend restaurant in een nieuwe verpakking

Son en Breugel - Restaurant 't Kleijn Geluck is een kleinschalig en goed verzorgd restaurant in het centrum van Son en Breugel. Mooi gelegen aan het Raadhuisplein, met een leuk terras. Een restaurant dat al jaren een begrip is in Son en Breugel en ver daarbuiten. Begin 2018 werd Rick Geven de nieuwe eigenaar van dit restaurant. Vanaf dat moment maakte de culinaire liefhebber, vanuit alle hoeken van het land, kennis met de meesterlijke kookkunsten van Rick en zijn team in Son en Breugel.

Redacteur: Adrie Neervoort
Foto's: Wil Feijen


Nu, ruim een jaar later, is het tijd voor de volgende verandering bij restaurant 't Kleijn Geluck. Het interieur van het restaurant werd van vloer tot plafond geheel vernieuwd. Onlangs opende 't Kleijn Geluck weer haar deuren en het resultaat mag er wezen. Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan. Zo heeft het restaurant een stijlvol en fris interieur gekregen, waarbij de warme kleuren samen met het interieur een perfecte combinatie vormen. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen de gasten uit om een middag of avond te komen genieten van de topkeuken, heerlijke wijnen en verrassende desserts.

Eigenaar Rick Geven heeft alles met zorg bedacht en uitgewerkt. "Uitgangspunt daarbij was dat de ambiance moest aansluiten bij alles waar wij als restaurant voor staan. En dat de gasten zich meer dan ooit thuis zouden voelen." Zo is het geheel ruimtelijker geworden, waarbij ook de keuken zichtbaar is. Een geheel vernieuwde bar vormt samen met twee wijnklimaatkasten een echte blikvanger.

Kortom een geheel nieuw restaurant op een vertrouwde plek met dezelfde kwaliteitskeuken als voorheen. Ook de ruime parkeergelegenheid voor de deur is er nog. Rick nodigt u, samen met zijn team, graag uit in het geheel vernieuwde 't Kleijn Geluck. Hij heeft voor u een speciaal en zorgvuldig 4-gangen menu samengesteld voor 35,00 euro en een 6-gangen menu voor 50,00 euro.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>