Logo mooisonenbreugel.nl
Dameskapel Permanent   | Fotonummer: 68ede3
Dameskapel Permanent (Foto: Ingezonden)

Update: Kioskoptredens in mei

Son en Breugel - In de kiosk vinden van zaterdag 18 mei tot en met woensdag 22 een aantal optredens plaats die allen gratis toegankelijk zijn. Voor alle optredens geldt dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden.

Programma
Helaas komt het optreden van B.S.A. Music te vervallen in verband met een sterfgeval. 

Zaterdag 18 mei, 12.30 – 14.30 uur; B.S.A. Music
De Sonse groep B.S.A. Music speelt op de kiosk onder leiding van Lidy Mak. Deze accordeongroep speelt leuke meezingers en dansen is toegestaan op het kerkplein ook op dit vroege tijdstip.

Zondag 19 mei, 14.00 – 16.00 uur; Gerwense Dorpsmuzikanten
Dit gezelschap bestaat uit 18 personen, afkomstig uit Nuenen/Gerwen en staat onder leiding van Max Kruijzen. Het orkest speelt herkenbare populaire muziek en wordt veel gevraagd voor optredens bij evenementen en zorginstellingen. Mooie, vaak nostalgische muziek om met plezier naar te komen luisteren.

Maandag 20 mei, 19.00 – 21.00 uur; Popkoor Sway
Sway is een popkoor uit Eindhoven met leden uit de hele regio. Popkoor Sway is een enthousiaste groep mensen, die lekkere popmuziek maakt, in een eigen jasje gegoten door muzikaal leider Gerard de Graaf. De groep bestaat uit zo'n 22 zangers en zangeressen en een stevige vijf mans band. Het repertoire varieert van rustige nummers zoals All of me, Bad Day en Angels tot meeswingers zoals Sex Bomb, Disco Inferno en Happy. De combinatie van een niet al te groot koor en een goede band geeft de groep een heel eigen sound.

Woensdag 22 mei, 19.30 – 21.00 uur; Dameskapel Permanent
Dameskapel Permanent is een groep van 23 vrouwen in de leeftijd variërend van 35 tot 75 jaar, die het leuk vinden om samen muziek te maken. De groep is opgericht in 1992 en komt uit Beek en Donk. Het repertoire bestaat uit musicalhits, filmmuziek, pophits en evergreens.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>