Logo mooisonenbreugel.nl
Fietsenmarkt Dutmella (archieffoto)   | Fotonummer: a38ee4
Fietsenmarkt Dutmella (archieffoto) (Foto: Adrie Neervoort)

Fiets verkopen of kopen?

Son en Breugel - Wilt u van uw oude fiets af? Daar kunnen de Explorers van Dutmella u bij helpen. Op zaterdag 18 mei wordt de jaarlijkse fietsenmarkt bij de Kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel gehouden.

Verkopen
Zij verhandelen deze dag tweedehands fietsen om zo geld op te halen voor het zomerkamp. Zij nemen vrijwel alle fietsen aan, van bakfietsen tot skelters, (bijna) niks is hun te gek! Eén belangrijke voorwaarde die bij alle fietsen van toepassing is, is dat deze bruikbaar zijn en eventueel enkel kleine gebreken heeft.

U kunt uw gebruikte fiets zaterdag 18 mei tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar de kiosk komen brengen. Uw fiets wordt verkocht voor het bedrag dat u bepaalt. De scouting doet er een percentage bovenop, dat ten goede komt aan de Explorers. U kunt er ook voor kiezen om de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan de Explorers.

Kopen
U bent van harte welkom als u een fiets wilt kopen. De verkoop van fietsen start om 10.00 uur en gaat door tot 15.30 uur. U kunt een kijkje komen nemen en zelfs een testritje maken op het speciaal ingerichte testparcours. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutmella.nl/fietsenmarkt, daar vindt u tevens het reglement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via fietsenmarkt@dutmella.nl of 06-30065968.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>